tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lahest' Ilman Deetä

Lainatakseni esikuvani, Brädin kappaleesta "Kotona" lainia; "Se on Lahest' ilman deetä, voisit tarkistuttaa kuulos", korkkaan virallisen blogini auki. En ole itse kauhean taitava tai aktiivinen bloggari, mutta pyrin ainakin kerran vuodessa kirjoittelemaan elämästäni ja sen vaiheista - edes kerran vuodessa, hehe.

Ensimmäisessä tekstissä on varmasti suotavaa, ellei jopa pakollista, kertoa itsestään ja mahdollisesti blogistaan jotakin - en aio siis erottua massasta, kerta aion näin tehdä itsekin. Aloitetaanpa vaikka siitä, niin kliseisestä aiheesta kuin ikä; Olen vielä huomisen 17-vuotias, täytän torstaina (10.7.) 18 vuotta, joka ainakin itselleni on yksi elämäni tärkeimmistä päivistä - eikä pelkästään sen takia, että tulee vapauksia käydä baareissa ja Alkossa - vaikka tietysti nekin ovat osa sitä päivää. Vaan siksi että saan vihdoin päättää KAIKISTA asioistani itse ja saan siten myös allekirjoittaa omat paperini, onhan se jo aika paljon.

Seuraavaksi varmaan haluatte tietää, missä asun ja mitä teen? En mitään erikoista, asun tällä hetkellä Lahessa ja aloitan elokuussa opiskelut Salpauksessa, aion valmistua nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, koska se on monen monen monta vuotta ollut minun unelmani ja VIHDOINKIN sain mahdollisuuden toteuttaa kyseisen unelman ja totta vieköön, niin aionkin tehdä. Vaikka opiskelu olisi rankkaa, vaikka välillä ottaisi nuppiin - en aio luovuttaa, olen jo yhden alan jättänyt kesken ja perkele, en tosiaan aio enää tehdä niin.

Ehkä yksi ratkaiseva tekijä tähän päätökseen oli AMMATTISTARTTI, jonka kautta sain lisäinfoa ja tsemppausta valitsemalleni tiellä - toisaalta, tutustuin myös uusiin, mahtaviin ihmisiin joista sain toivottavasti loppuelämäkseni jonkinlaisia kavereita sekä tutustuin Kouvolassa toimiviin järjestöihin, firmoihin sekä yhteisöihin - hyvä tietää niitäkin, vaikken enää Kouvolassa asu. Hupsista, Kouvolasta tulikin mieleen - olen siis asunut aikaisemmin melkein koko ikäni Kouvolassa, Korialla, Tornionmäessä ja Inkeroisissa - ja no, 18 vuottahan siinä meni että kyllästyin. No ei vaineskaan, on Kouvola hyvä paikka asua jos tykkää betonista.. Hehe.

Hmm.. Olen tosissaan huono keksimään kirjoitettavaa, enkä halua kirjoittaa mitään liian "asiapitoista" blogia, joten lienee parasta lopettaa tämä kirjoitus tähän. Listaan loppuun vielä tärkeimmät kohdat tekstistä, koska tiedän etteivät kaikki jaksa saatika vaivaudu lukemaan koko bloggausta.


  • Niko, kutsumanimi Niksu.
  • Olen tehnyt musiikkia muutaman vuoden.
  • Asun tällä hetkellä Lahessa, aiemmin Kouvolassa.
  • Aloitan opiskelut elokuussa Salpauksessa.
  • Aion valmistua nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi.
  • Täytän torstaina 10.7. 18 vuotta.
  • Olen toteuttanut muutaman unelmani jo.

3 kommenttia:

  1. Hyvää ja sujuvaa tekstiä! :) Good!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä vaikuttaa! :) rohkeasti vaan uutta tekstiä, hyvin kirjoitat. Bloggaamisesta ei kannata turhaa stressiä ettei siitä tuu sitä kuuluisaa pakkopullaa.. Nimim. Kokemusta on! Kirjoittaa sillon kun siltä tuntuu - vaikka sitten kerran vuodessa :D

    VastaaPoista
  3. Muitakin kouvostoliittolaisia!! Tosin Olen vain väliaikaisesti 5 vuotta opintojen vuoksi. Hyvä alku ja tsemppiä jatkoon. Tätä ainakin itse olen tehnyt ihan omaksi ilokseni ja into sillä tavalla pysynyt mukana.

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!