keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Pitkä Kuuma Kesä

Kyllä vain, kyllä vain, se on kesä ja kuumuus taas - yllättikö? Välillä oikein laittaa naurattamaan tämä, varsinkin suomalaisten, tyytymättömyys säähän - on joko liian kylmä tai liian kuuma, koskaan ei ole hyvä - miksi ei? Tänä kesänä kyseinen tyytymättömyys on tullut ihmisistä esille varsin hyvin, nimittäin;

Hitto kun on kuuma, voisi jo tulla viileämpi..
Hitto kun on kylmä, voisi jo tulla kuumempi..

Milloin sitten ihmisten mielestä olisi hyvä? Ei kai milloinkaan, jos ihmisten mielipiteistä vedettäisiin jotain johtopäätöksiä. Itse nautin kesästä, vaikka yöt välillä ovatkin tuskastuttavia - on kuuma, hiostava ja hiki virtaa kuin Niagara, mutta sehän kuuluu vain kesään. Talvella sitten taas voivotellaan, kun kämpästä ei löydy tarpeeksi peittoja tai villasukkia ja on niin v*tun kylmä - huoh.

Nohnoh, toinen tykkää tyttäristä ja toinen äideistä, makuasioista ei saa kiistellä. Vaan onhan kesällä mahtava myös pukeutua erilailla, pääsee käyttämään ja näyttämään niitä useita t-paitojakin, joita talvella kukaan harvemmin näkee - myös esimerkiksi kauppaan lähteäkseen ei tarvitse erikseen pukeutua, senkun heittää sandaalit jalkaan ja let's menox.

No juu, pieni avautuminen jälleen - palataan astialle iloisemmissa merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava postaus :D Oon ajatellu just samalla tavalla, että Suomalaiset ei tunnu olevan ikinä mihinkään tyytyväisiä, aina valitetaan kaikesta mahdollisesta :) Muutenkin mukavan oloinen blogi sulla, kirjoitat tosi koukuttavasti, ja sen takia sulta jaksaa lukea pitkiäkin tekstejä :)

    Ja kannattaa ottaa kommentoinnista tää robottitunniste pois :) Makuasia tämä tietenkin :D

    http://dailyxdreamer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mukava postaus :) Kuvia olisi ilo kans saada!

    VastaaPoista

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!