maanantai 11. elokuuta 2014

Takas Ekaa Kertaa!

Huhhei, siitä onkin liian pitkä aika kun viimeksi tänne kirjoitin, joten nyt on tehtävä asiaan muutos - uusi blogiteksti. Jos jotain kiinnostaa, mihin mun aikani on kulunut - olen haaveillut jo liikaa ja rakennellut pilvilinnoja siitä, kuinka jonain päivänä voisin olla yksi Suomen tunnetuimmista bloggareista, eli yhtä arvostettu kuin vloggarit - hehe. Vaan, jos tahti ja tekstin taso pysyy yhtä paskana, ei toivoakaan - ei todellakaan.

Mutta, ennen kuin itsesääli tarttuu liikaa - kerronpa vähän kuulumisia. Aloitetaan vaikka siitä, että 10.7 tosiaan astuin täysi-ikäisyyden porteista sisään, ja spoilerina teille, ala-ikäisille lukijoille, se ei oikeasti tunnu yhtään erilaiselta - ei se, että saat kaupasta ulos melkein mitä vaan eikä sekään, että pääset ravintoloihin. OK, aluksi se oli hemmetin hienoa ja hauskaa - innostus laantui mitä kolmessa tai neljässä päivässä, että repikääs siitä.

No mitäpä muuta tässä unentokkurassa voisi kertoa.. hmm.. Aivan, aloitin 5.8 Nuoriso- ja Vapaa-ajan ohjauksen perustutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa, Lahessa. Huomioikaa Lahessa, ei Lahdessa.. Heh, fiksut tajuaa. Enivei, mahtavaa porukkaa ja heti ensimmäisenä päivänä sain uusia kavereita - paljon. Taitaapi jokunen luokkalainen asua myös ihan naapuritaloissa..

Palaan asiaan pian, virkeämpänä. Nyt - öitä!

1 kommentti:

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!