keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nollakolmosen Palauteboxi vol. 1

Heissan jälleen, pitkästä aikaa. Ajattelin nyt koota kaikki kommentit sekä vastaukset yhteen postaukseen - jotta muutkin kuin asianomaiset näkevät ne, ei ainakaan tähän mennessä ole vielä tullut sellaista palautetta mihin en haluaisi vastata. No, pidemmittä puheitta - LETS DO IT!


täytyy sanoa että vaikuttaa hyvältä! itseäni kiinnostaa musiikki älyttömästi ja haaveena tehdä edes yksi biisi alusta loppuun vaan en oo vielä onnistunut.. ja harvoin löytyy nykyään tän teinimassa blogeilun seasta oikeesti mielenkiintosia blogeja ja odotan innolla miten tämä blogi lähtee käyntiin. Tykkäsin aloituksesta kovasti!

Oikein paljon kiitoksia. Kyllä vain, yritän erottua siitä teinimassasta (toivottavasti erotun jatkossakin), enkä toistaiseksi aio lähteä mukaan videoblogi-hommiin, ellei sitten musiikkivideoita tai jollain tavalla musiikkiin kytkeytyneitä ideoita synny - siihen asti, kuten nytkin, mennään tekstiversiona. Oikein mahtava myös kuulla jos tekstini tosiaan on mielenkiintoista, se antaa lisäpuhtia tehdä tätä lisää - rehellisesti sanottuna, luulin blogini olleen floppi.

"Kiva blogi jota ainaki ite tykkäsin lukea!

Toivottavasti tykkäät lukea jatkossakin - hehe. Ei vaineskaan, kiitoksia kovin! Lupaan kyllä käydä sinunkin blogissasi pyörähtämässä aina silloin tällöin - Peace! 

"Hyvältä vaikuttaa! :) rohkeasti vaan uutta tekstiä, hyvin kirjoitat. Bloggaamisesta ei kannata turhaa stressiä ettei siitä tuu sitä kuuluisaa pakkopullaa.. Nimim. Kokemusta on! Kirjoittaa sillon kun siltä tuntuu - vaikka sitten kerran vuodessa :D

Kouluruotsi oli pakkopullaa, mikään muu ei todellakaan voi yltää samalle - paitsi jatko-opinnon pakkoruotsi.. Ei vaan, kiitosta vain! En mä näe tarpeelliseksi stressata asioista joita kirjoitan, katsos kun kirjoittaa rehellisesti - mitäs siinä on stressattavaa? Heh, mutta jees - yritän kyllä kirjoittaa useammin kuin kerran vuodessa.

"Hyvää ja sujuvaa tekstiä! :) Good!"

No mitäs muuta voi olettaa, kun on muusikko ja äidinkieli Suomi? Heh, no ei kai. Kiitosta vain - aluksi tosiaan pelottikin "mitäs jos kukaan ei tajua??" - mutta hyvä kuulla että tekstiäni ymmärretään! Thanks!

"Aivan mahtava postaus :D Oon ajatellu just samalla tavalla, että Suomalaiset ei tunnu olevan ikinä mihinkään tyytyväisiä, aina valitetaan kaikesta mahdollisesta :) Muutenkin mukavan oloinen blogi sulla, kirjoitat tosi koukuttavasti, ja sen takia sulta jaksaa lukea pitkiäkin tekstejä :)"

Suomalaiset ovat idiootteja - no eikä olla. Hyvä että 'sieluntovereitakin' löytyy Blogger-maailmasta(kin), niitä löytyy nimittäin paljon IRL-elämästäkin - hyvä vai huono, päättäköön Herra sen? Mutta kiitos, olenkin vähän viekas kirjoittaja ja niin - koukuttava!

"Jotenki tosi harvoin näkee tän tyylisiä musablogeja, mutta tää sai kyllä oikeesti kiinnostumaan! Sulla on kyllä niin asenne kohillaan, ei voi ku ihailla. Hyvältä kuulosti muuten sun biisit Mikserissä. Jään seuraamaan. :)"

Asenneongelma mulla lähinnä lienee - no ei, ei kai. Kiitos, todella mahtava kuulla että biisit natsaa - omasta mielestäni ne ovat suoraan sanottuna ihan paskoja - khehe. No, uutta tulee! KIITOS!



PSST. Seuratkaa Facebookissa: http://www.facebook.com/weevirallinen ja Instagramissa @Peruswee
 

1 kommentti:

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!