torstai 21. toukokuuta 2015

#Somevoima - onko sellaista?!

Jeesbox, pitkästä - pitkästä - helvetin pitkästä aikaa takaisin bloggaamassa! Syy on yksinkertainen; aika kului kaikkeen muuhun (niinku kaikki aina sanoo.. hihi). Mutta, asiasta kukkaruukkuun ja aloitetaanpa tämä postaus aiheella #SomeVoima.

Valitan jo nyt mahdollisia kirjoitusvirheitä ja sekavaa ulosantia - sorry.

Elikkäselikkäs, aloin tossa joku kuukaus' sitten miettimään miten menestyä/saada ns. 'mainetta' vloggarina että bloggarina? Tietysti ymmärrän sen, että bloggarina se vaatii enemmän - varmaan auttamatta yhteistyökumppania tai aktiivista mainostajakuntaa, jotka tietysti ovat hyvä asia - vloggarina tarvitset joko kiinnostavan aiheen, hyvät editoinnit, hauskat läpät tai sen suuren mainostajakunnan - eikös?

Entäs kaikki muu, Twitter? Instagram? Facebook? Missä vaiheessa on olennaista, että vloggarina tahi bloggarilla on joku edellämainituista - tai mieluiten kaikki? Jaksaako ihmiset seurata jotain 'perusbloggaria' monessa somessa ja pääasiassa jokaiseen tulee samat asiat? Mulla on henkilökohtainen Facebook ja löytyy jokunen 'tykkäys'-sivusto joka tehty jotain asiaa/aatetta ajatellen, mutta en omasta mielestäni tiedä kuuluuko bloggari/vloggari muualle kuin YouTubeen/Bloggeriin?

Entäs; onko bloggaajan tie auttamatta jossain vaiheessa vloggarina olo? Täytyykö auttamatta jossain vaiheessa 'päivittää' itseään ja ladella samoja jutskia kameran edessä?

Olisi mahtava kuulla, mitä olette mieltä - kommentteja tulemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!