tiistai 1. maaliskuuta 2016

Millainen on hyvä postaus?

Mikä ihmeellisintä, mua lähestytään usein kysymyksin; "millainen on sun mielestä hyvä blogipostaus? Miten hyvä blogipostaus syntyy?" ja pakko sanoa, olen otettu tällaisistä kysymyksistä - olenhan itsekin lähestulkoon amatööribloggaaja. No sitten, aattelin pitemmän aikaa ja mieleen juolahti että perkele, julkaisenpa tuon 'kateus'-postauksen perään jotain iloisempaa ja koska en tunnetusti keksinyt parempaa aihetta, päätin iskeä kiinni tähän aiheeseen. Pahoittelut, jos jotain suututtaa liian kova bloggaustahti - ei ole todellakaan yleistä minulta.

Hyvä postaus? No, äidinkielen maikalta kysyttynä hyvässä "postauksessa" olisi nämä seikat: aloitus, hyvin jaoteltu ja tarpeeksi selkeä lopetus - ja vitut. Hyvä postaus on omanlainen, uniikki (Rrrrähinä) ja helppolukuinen.

Mun miälestä sillä, että onko postauksessa 1 vai 100 kirosanaa, ei ole mitään tekemistä tekstin asiallisuuden kanssa. Jos haluutte olla "kirosanattomia" menkää sinne kouluun takasin lukemaan äidinkieltä. Kelatkaa ny, kuinka siistiä olis ollu tehä jotai matikantehtäviä jos laskut olis ollu jotai tällästä: "20 x 20, miten vitun paljon se on?"

Isot kirjaimet, pisteet, pilkut jnejne.. No joo, ehkä ne saa tekstin näyttämään kivalta mut sillä(kään) ei oo mitää tekemistä tekstin asiallisuuden kanssa. Sulta on voinu elämäs aikana mennä vaikka kuinka paljon hyvää tekstuuria ohi vaan sen takia, ku oot ajatellu: "tää jäbä ei käytä isoja kirjaimia.." c'moon pls.

Viimisin ja todellaki vähäsin; tekstin pituus. Kattokaa ny kui paljo p*skaa mäki oon jauhanu ku tän kaiken paasauksen ois voinu tiivistää 1 lauseesee..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä ihmeessä kommentti - se piristää mieltä!